Brødskive med kjeks på er helt OK
Jeg tok nylig deler av påskeferien i EU* (selv om årets utvetydige trend var sydentur), der jeg kom over Spéculoos-pålegg.
Det de i de fransktaleende delene av Belgia kaller Spéculoos er egentlig en kjeks som minner litt om pepperkaker, og har krydre som kanel, nellik, muskat, ingefær og anis. I Tyskland kaller de det Spekulatius, og som norske pepperkaker inntas dette normalt rundt juletider (les: fra en gang rundt midten av oktober).
I Belgia fortæres det imidlertid året rundt, og de har for øvrig Spéculoos i smørbar form. Ettersom undertegnede hadde gode erfaringer med tyske Spekulatius, og etter å ha testet belgisk hvit geitost med innslag av Spéculoos (det falt også i smak), falt det seg naturlig å medbringe et glass Spéculoos-pålegg i kofferten på vei hjem til Norge.
Smaken er upåklagelig, men det er litt som å ha en (riktignok mjuk) kjeks på brødskiva. MMMMMMMMMMMM BJØØØØhSJIVEåKJÆKS! TOGEDDA! Slik ser nevnte pålegg ut:
Terningskast 3. Mulig potensiale for bedre utelling om det anvendes på vafler, pannekaker og muligens kaker.
Utradisjonell tekstuell marketsføring av produktet finner du her ("It leaves Spekuloos-virgins in awe").
* Brussel, Belgia.
Det de i de fransktaleende delene av Belgia kaller Spéculoos er egentlig en kjeks som minner litt om pepperkaker, og har krydre som kanel, nellik, muskat, ingefær og anis. I Tyskland kaller de det Spekulatius, og som norske pepperkaker inntas dette normalt rundt juletider (les: fra en gang rundt midten av oktober).
I Belgia fortæres det imidlertid året rundt, og de har for øvrig Spéculoos i smørbar form. Ettersom undertegnede hadde gode erfaringer med tyske Spekulatius, og etter å ha testet belgisk hvit geitost med innslag av Spéculoos (det falt også i smak), falt det seg naturlig å medbringe et glass Spéculoos-pålegg i kofferten på vei hjem til Norge.
Smaken er upåklagelig, men det er litt som å ha en (riktignok mjuk) kjeks på brødskiva. MMMMMMMMMMMM BJØØØØhSJIVEåKJÆKS! TOGEDDA! Slik ser nevnte pålegg ut:
Terningskast 3. Mulig potensiale for bedre utelling om det anvendes på vafler, pannekaker og muligens kaker.
Utradisjonell tekstuell marketsføring av produktet finner du her ("It leaves Spekuloos-virgins in awe").
* Brussel, Belgia.
0 Comments:
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home